In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VandaagBesteldIsMorgenInHuis.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij VandaagBesteldIsMorgenInHuis.nl.

Geen garantie op juiste levertijd

We streven ernaar op zo zorgvuldig mogelijk de levertijden van de aangesloten partijen weer te geven. Echter kan het zijn dat webwinkels bepaalde producten niet op voorraad heeft, waardoor het kan voorkomen dat een product later geleverd wordt dan aangegeven op deze website. Let er daarom goed op of de “vandaag besteld is morgen in huis” ook geldt op de website voor het gewenste product op de desbetreffende webshop. Ook in het weekend geldt bij veel webshops een aangepaste regeling. Dit omdat niet alle postorderbedrijven op zondag of maandag bezorgen. VandaagBesteldIsMorgenInHuis.nl streeft ernaar om de website zo actueel mogelijk te houden. Mocht er ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om websitegebruik te analyseren en de gebruikservaring op deze website te verbeteren.